Flutur: Nu putem să ne ascundem şi să spunem că a mers totul bine. PNL este un partid care trage de mânecă. Mai sunt doi ani până la alegerile din 2024 şi foarte multe de făcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Flutur FOTO Inquam Photos / George Calin
Gheorghe Flutur FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele interimar al PNL, Gheroghe Flutur, i-a îndemnat pe liberali, în cadrul Consiliului Naţional al formaţiunii, să vadă partea bună a lucrurilor, arătând că partidul are „capacitatea de a corecta şi de a îmbunătăţi”. „PNL este un partid viu, dinamic şi care trage de mânecă. Acesta este un lucru bun, pentru că mai sunt doi ani până la alegerile din 2024 şi sunt foarte multe lucruri de făcut”, a spus şeful interimar al PNL.

„Trebuie să pornim de la o realitate, la 6 luni, PNL convoacă proceduri pentru un Congres extraordinar. Şi eu vă îndemn să vedeţi partea bună a lucrurilor, capacitatea partidului de a corecta şi de a îmbunătăţi ce nu merge”, a declarat preşedintele interimal al PNL. 

Liderul liberal a explicat că PNL este un partid „viu şi dinamic”, argumentând că acesta este „un lucru bun”, în contextul alegerilor din 2024, până la care, potrivit liberalului, „mai sunt foarte multe lucruri de făcut”. 

„Noi nu putem să ne ascundem şi să spunem că a mers totul foarte bine. O spun eu, care am primit un vot pentru interimatul până duminica viitoare. Trebuie să ne uităm atent ce nu a mers, să putem îndrepta, altfel putem persista în aceste greşeli, iar PNL este într-adevăr un partid viu, dinamic şi care trage de mânecă. Acesta este un lucru bun, pentru că mai sunt doi ani până la alegerile din 2024 şi „dacă ne gândim, sunt foarte multe lucruri de făcut. Nu vreau să am un rechizitoriu aspru astăzi, dar trebuie să recunoaştem şi să îndreptăm ce nu a mers”, le-a mai transmis Gheorghe Flutur liberalilor în cadrul Consiliului Naţional al formaţiunii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite