Florin Cîţu le răspunde unor tineri care l-au invitat pe premier alături de ei în Vama Veche: „Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu FOTO: Arhivă
Premierul Florin Cîţu FOTO: Arhivă

Premierul Florin Cîţu le-a răspuns, într-o postare pe Facebook, unor tineri aflaţi la Vama Veche care ar vrea ca restricţiile de circulaţie să fie instituite mai târziu de ora 10 şi care l-au invitat să li se alăture. Prim-ministrul le-a promis că se vor vedea vara aceasta şi în Vamă.

Conform unui material difuzat de ştirile Pro TV, câţiva tineri l-au invitat pe premier alături de ei, în Vamă.

„Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîţu a fost OK ca premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă aşteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi”, i-au transmis tinerii premierului.

La rândul său, premierul Florin Cîţu le-a mulţumit tinerilor pentru că s-au vaccinat şi le-a promis că se vor vedea vara aceasta şi în Vama Veche.

„Mulţumesc. Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă. Vă mulţumesc că aţi ales să vă vaccinaţi. Doar aşa revenim la all-nighters”, le-a replicat premierul într-o postare pe Facebook, distribuind materialul realizat de Pro TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite