Firea spune că remanierea miniştrilor se va face în CEx prin teste grilă. Dragnea: De unde dracu a mai ieşit şi asta? Dar ce, dăm examene pentru permisul de şofer?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea şi liderul social-democrat, Liviu Dragnea, au avut marţi un nou schimb de replici acide: Firea a criticat modul în care se remaniază miniştrii în CEx, afirmând că membrii Comitetului Executiv ar urma să primească teste grilă pentru a evalua Guvernul, însă, în replică, Dragnea s-a arătat surprins de această declaraţie şi a întrebat  jurnaliştii „de unde dracu' a mai ieşit şi asta?”

„Eu aş dori ca fiecare remaniere să se facă cu o explicaţie profesională şi nu cu criterii introduse aleatoriu sau cu teste grilă de care am auzit că probabil vom da, în care să bifăm «Da», «Nu», «Poate». Mie nu mi se pare normal să jucăm X şi O cu viaţa acestei ţări. Era o discuţie, la un moment dat, că în CEx vom primi nişte teste grilă care să ne exprimăm opinia în legătură cu activitatea miniştrilor. Eu nu sunt de acord, e normal ca premierul să spună cum a colaborat cu fiecare ministru şi să asume o schimbare de Guvern, nu să jucăm «Spânzurătoarea» în CEx”, a declarat, marţi, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea la începutul şedinţei Biroului Permanent. 

Întrebat de jurnalişti dacă evaluarea membrilor din Guvernul Dăncilă se va face printr-un test grilă în CEx, preşedintele PSD Liviu Dragnea a negat şi s-a arătat surprins de o astfel de ipoteză.

„Prin ce? De unde dracu' a mai ieşit asta? Mă scuzaţi. Dar ce, dăm examene pentru permisul de şofer? Nu”, a declarat Liviu Dragnea, marţi, după şedinţa BPN.

Şi premierul Viorica Dăncilă a reacţionat cu surprindere, zicând în şoaptă de lângă Liviu Dragnea doar „Doamne...”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite