Firea se bazează în continuare pe ALDE în Primărie: Vom avea majoritate formată din consilierii generali care au conştiinţă, nu doar apartenenţă politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general gabriela Firea a declarat, marţi, că majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va fi formată din consilierii generali care au conştiinţă în primul rând, nu doar apartenenţă politică. ALDE a anunţat luni că iese de la guvernare şi trece în opoziţie.

„Datoria mea prin lege, ca primar general, e să aduc în faţa CGMB proiecte de hotărâre benefice pentru cetăţeni. Aceasta e activitatea mea, derivată din lege şi din propria conştiinţă. Mai departe, ce voturi primesc aceste proiecte extrem de necesare Capitalei nu e răspunderea mea, nici politică şi nici umană, e conştiinţa consilierilor generali, care votează într-un fel sau altul”, a spus Gabriela Firea, în şedinţa CGMB.

Ea a vorbit şi despre majoritatea din CGMB.

„Vom avea majoritatea în CGMB formată din consilierii generali care au conştiinţă în primul rând, nu doar apartenenţă politică. Vreau să văd cine votează împotriva consolidării clădirilor cu bulină, cine se poziţionează împotriva unor proiecte absolut necesare şi utile bucureştenilor”, a adăugat Firea.

Citeşte şi

Prima şedinţă de Guvern fără ALDE, primele atacuri la adresa lui Tăriceanu. Dăncilă i-a mulţumit Ramonei Mănescu, care s-a dezis de ALDE

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite