Firea sau Burduja, candidat comun PSD-PNL la București? Ce a răspuns Ciolacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, întrebat cine are cele mai mari șanse să fie candidat la Primăria Capitalei Gabriela Firea sau Sebastian Burduja, că șansele sunt egale, în timp ce Nicolae Ciucă a precizat că decizia va fi luată după stabilirea profilului candidatului în percepția alegătorilor.

Firea sau Burduja, aceasta e întrebarea
Firea sau Burduja, aceasta e întrebarea FOTO Inquam Photos

La rândul său, întrebat la întâlnirea cu presa de la Palatul Parlamentului, dacă PNL şi PSD ar putea susţine un candidat comun la Primăria Capitalei, pe Gabriela Firea sau Sebastian Burduja, Ciucă a spus: "În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu şi un răspuns cât se poate de onest este acela că şi dacă ar fi să stabilim un candidat comun avem nevoie de evaluare, de sondare să vedem care este poziționarea celor care sunt posibil candidaţi şi, desigur, ne interesează foarte mult care este profilul candidatului în percepţia alegătorilor".

El a menţionat că, după rezultatul sondajelor, se va analiza în coaliţie şi se va lua o decizie.

"Nu vorbim despre o împărţeală, vorbim de cele mai competente persoane de a conduce administraţia, de cei care au experienţa şi aplicarea de a face acest lucru. Eu sunt una dintre persoanele care a fost viceprimar la Buzău.

Trebuie să ai ceva în tine să poţi face această cea mai dificilă muncă şi cred că cea mai mândră muncă pe care o poţi face este aceea de a fi ales la tine, în oraşul tău, şi să munceşti pentru locul în care te-ai născut. Sunt ferm convins că în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cele mai bune pentru candidaturile enunţate de către dumneavoastră", a afirmat Ciolacu.

Întrebat cine are șanse mai mari Gabriela Firea sau Sebastian Burduja, liderul PSD a răspuns: "Şanse egale".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite