Ce spune Grindeanu despre negocierile PSD-PNL pentru Primăria Capitalei şi prezidențiale

0
Publicat:

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, că partidul din care face parte nu a negociat încă nimic cu partenerii din coaliție în privinţa candidatului pentru Primăria Capitalei.. Social-democratul a precizat că nu ştie despre vreo discuţie cu privire la devansarea alegerilor prezidenţiale pentru luna septembrie.

Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu FOTO Inquam / George Călin
Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu FOTO Inquam / George Călin

Grindeanu a fost întrebat la Palatul Parlamentului dacă o eventuală devansare a alegerilor prezidenţiale pentru luna septembrie i-ar servi lui Klaus Iohannis şi funcţiei pe care o vizează acesta.

"Eu nu ştiu ce funcţii vizează şeful statului. Eu ştiu că şeful statului îşi termină mandatul în decembrie. Nu ştiu de aşa ceva (alegeri prezidenţiale în septembrie - n.r.)", a afirmat Grindeanu, conform Agerpres.

Declarația vine după ce s-a vehiculat că PSD ar vrea ca alegerile prezidențiale să fie organizate în luna septembrie, cu 90 de zile înainte de expirarea mandatului preşedintelui Klaus Iohannis.

Social-democratul a mai spus că PSD şi PNL nu au negociat încă nimic în privinţa candidatului la Primăria Capitalei şi a adăugat că PSD nu are candidaţi desemnaţi nici la alte primării importante din ţară.   

Liderii Coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au miercuri mai multe rânduri de discuții, consultându-se inclusiv cu președintele Klaus Iohannis înaintea deciziei oficiale privind comasarea alegerilor europarlamentare cu localele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite