Firea începe ofensiva împotriva lui Ponta: L-am susţinut la prezidenţiale deşi eram însărcinată. Trei săptămâni am suferit când nu a câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta si Gabriela Firea FOTO Mediafax
Victor Ponta si Gabriela Firea FOTO Mediafax

Primarul Capitalei Gabriela Firea a reacţionat la anunţul că Victor Ponta ar putea candida din partea Pro România la funcţia de primar al Bucureştiului, amintind că aceasta l-a susţinut în 2014 la prezidenţiale deşi era însărcinată. Aceasta a punctat că a suferit trei săptămâni „de parcă ar fi fost un membru al familiei mele” după ce Ponta a pierdut cursa pentru preşedinţie şi subliniază că o candidatură a acestuia în Capitală ar diviza stânga.

„Eu l-am susţinut pe domnul Ponta la prezidenţiale, deşi eram însărcinată. Am muncit până în ultima zi. Trag şi acum pentru lucruri pe care le-am spus atunci, la iniţiativa echipei de comunicare şi de marketing politic. Trei săptămâni am suferit de parcă ar fi fost un membru al familiei mele când nu a ieşit preşedinte”, a declarat Gabriela Firea duminică seară la Antena 3.

Aceasta a adăugat apoi că o posibilă candidatură a lui Victor Ponta din partea Pro România la primăria Capitalei nu ar rupe voturi de la PNL sau USR ci ar rupte voturi de la stânga.

„Cel mai mare păcat este acela că uită faptul că electoratul său este cel care nu l-ar trăda. Niciodată nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS. Va lua voturi din stânga. Normal ar fi să lucrăm împreună pentru cetăţeni şi negocierea pentru susţinerea la locale să fie una corectă”, a mai adăugat primarul.

Gabriela Firea a subliniat apoi că e decisă să candideze din nou pentru Capitală pentru a-şi continua proiectele în curs.

„Trebuie să apăr, în primul rând, ce am făcut. Trebuie să îmi continui proiectele şi să fac altele noi. Şi, din respect pentru cei care apreciază activitatea mea şi a echipei mele, candidez. Acum, că sunt persoane care, probabil, şi-ar doi să mă împiedic pe scări, să cad, să mă convingă cineva să plec din ţară, eventual… Este adevărat că întotdeauna sunt astfel de persoane. Dar din punctul meu de vedere angajamentul este clar faţă de bucureşteni şi voi candida pentru bucureşteni. Nu mă interesează ce alianţă politică se face. Eu am alianţă cu bucureştenii, cu cetăţenii”, a conchis Firea.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite