Fifor, atac la Ponta: Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceaţi prin K2 în dauna colegilor de partid. Aţi trădat fără să clipiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, îi transmite liderului Pro Romania, Victor Ponta, că niciun social-democrat nu va ierta trocurile pe care le-a făcut în vilele de protocol ale SRI şi înţelegerile cu Traian Băsescu în detrimentul PSD.

„Domnule Ponta, este jenant să faceţi insinuări despre înţelegeri secrete privind numirea procurorului-şef european. Tocmai dumneavoastra care făceaţi pe la spatele partidului înţelegeri secrete cu preşedintele Băsescu, în care vă târguiaţi ca la piaţă cu numirile procurorilor-şefi?! De modul suburban in care atacati premierul nu e cazul sa mai vorbesc. Atat puteti dumneavoastra...

Dacă, insa, vă propuneţi ca prin astfel de insinuări să câştigaţi încrederea membrilor PSD, vă înşelaţi amarnic. Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceaţi prin K2 (casă de protocol SRI - n.r.), în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand in campanii ca sa va faca presedinte si pe care i-ati tradat fara sa clipiti macar”, a scris Fifor pe Facebook.

Reacţia lui Fifor vine după ce Victor Ponta a afirmat că Viorica Dăncilă a negociat cu liderii europeni şi le-a promis susţinerea PSD pentru Laura Codruţa Kovesi, în schimbul susţinerii acordate pentru numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite