Europarlamentar USR PLUS: Carmen Dan ne-a gazat, acum s-a angajat la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan FOTO News.ro
Carmen Dan FOTO News.ro

Europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe afirmă, marţi seară, că „un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă şi a primit o sinecură”, referindu-se la faptul că fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost angajată la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România.

„Ne-a gazat, acum s-a angajat - Carmen Dan are salariu gras. Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost ”recuperat” de pe linie moartă şi a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru şefu'. Carmen Dan şi-a găsit o slujbă la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Naţional de Administrare a Registrelor Naţionale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea şi funcţionarea tuturor registrelor naţionale notariale”, a scris, marţi seară, pe Facebook, europarlamentarul USR PLUS Vlad Gheorghe.

Acesta face referire la Dosarul 10 august.

„Ce o recomandă pe fosta secretară de şcoală generală din Videle cu licenţă luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras? (…) Aş sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniştită (…) În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puşi în funţii cheie de PSD să îngroape dosarul, 10 August a fost redeschis. Şi nu renunţăm. Iar vinovaţii vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti”, a mai scris politicianul.

Recent, fostul premier Viorica Dăncilă, fost candidat al PSD la prezidenţiale în 2019, a fost numită consultant la BNR.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite