Emil Boc: Trebuie să punem capăt războaielor interne sau acestea vor pune capăt performanţelor PNL în 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:
emil boc facebook

Emil Boc, primarul Cluj - Napoca, şi-a declarat sâmbătă din nou susţinerea faţă de premierul Florin Cîţu, avertizând că trebuie pus capăt războaielor interne, în caz contrar riscându-se ca acestea să pună capăt performanţelor PNL în 2024.

Boc a atras atenţia asupra faptului că luptele interne din PNL dau ocazia adversarilor politici să îi critice pe liberali. „Avem obligaţia, fiecare dintre noi în această competiţie, să arătăm ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noştri”, a afirmat Boc.

„Mă bucur de faptul că actualul guvern condus de premierul Cîţu duce la nivelul următor proiectele politice ale lui Ludovic Orban în calitate de premier. (...) Acum, premierul Cîţu a reuşit să treacă deja România” atât în plan economic cât şi în plan politic, în Uniunea Europeană, la nivelul următor. (...) Îmi dă optimism faptul că investiţiile, locurile de muncă, investitorul privat, locurile de muncă sunt puse acolo unde trebuie de către premierul Cîţu. (...)

Primarul municipiului Cluj s-a adresat şi colegilor săi din administraţiile locale, subliniind faptul că primul inistru este implicat în susţinerea din punct de vedere financiar, a autorităţilor din teritoriu. 

„Am găsit în premier omul care înţelege la rădăcina lucrurilor nevoile pe care le avem. Planul naţional de investiţi anunţat de premierul Cîţu şi care se implementează la rectificarea bugetară din august dă şansa tuturor administraţiilor locale din România, inclusiv cele ale PNL, să-şi desăvârşească proiectele de investiţii astfel încât î 202 s poată sta cu fruntea sus în faţa alegătorilor care ne-au ales”

Boc a mai spus că „la vorbe mulţi se pricep, dar cu faptele e mai greu”. 

„Ar fi păcat mare ca fructele la toată această muncă a noastră să le culeagă altcineva în 2024 şi asta ar însemna pentru noi o trimitere în opoziţie pentru foarte mulţi ani dacă pierdem anul 2024. De aceea, spun cu îngrijorare, că m-am uitat atent la ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în PNL şi nu este bine.

Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie. Trebuie să punem capăt războaielor interne sau aceste războaie interne vor pune capăt performanţei PNL în 2024. Avem obligaţia, fiecare dintre noi în această competiţie, să arătăm ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noştri.

Sunt atâtea lucruri bune care se fac în actul de guvernare, sunt atâtea lucruri bune care s-au făcut în anii anteriori de guvernare, sunt atâtea proiecte politice importante pe care le avem în faţă! La acestea trebuie să ne raportăm şi nu la calomnierea colegilor de partid, sau, mai mult decât atât, la punerea lor într-o lumină care va fi folosită de opoziţie sunând: Vedeţi, voi spuneţi despre voi aşa ”, a mai afirmat Emil Boc. 

Acesta a subliniat că speră ca delegaţi să facă „o alegere nu împotriva cuiva” şi pentru viitorul PNL.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri