Elena Udrea: Nu regret nicio secundă implicarea în Gala Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Mediafax
Elena Udrea FOTO Mediafax

Deputata Elena Udrea a scris, pe contul său de Facebook, că nu regretă implicarea în evenimentul sportiv Gala Bute, fiindcă Lucian Bute este unul din cei mai mari sportivi ai României.

„Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arată că Lucian Bute rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. E un român cu care putem să ne mândrim pentru că a reuşit prin talent, determinare şi foarte multă muncă. Sper şi cred că, până îşi va agăţa mănuşile în cui, va mai purta măcar o dată centura de campion mondial.

Privind în urmă, chiar după toate lucrurile care mi s-au întâmplat anul acesta, nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv Gala Bute şi mă bucur că românii au putut să-şi vadă campionul boxând acasă.

Nu în ultimul rând, vreau să îi felicit şi să le mulţumesc celor de la TVR, care, chiar în condiţii financiare dificile, au făcut posibilă transmiterea meciului lui Lucian în România“, a scris Udrea, pe contul său de Facebook.

Elena Udrea a fost acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului „Gala Bute“ de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, respectiv de luare de mită.

Citeşte şi:

Băsescu: Probabil din toamnă mă voi înscrie în PMP

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, la Alba Iulia, că din toamnă s-ar putea înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite