Băsescu: Probabil din toamnă mă voi înscrie în PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică, la Alba Iulia, că din toamnă s-ar putea înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

Băsescu a participat la Conferinţa Regională Centru a PMP şi a făcut anunţul la finalul discursului său la această reuniune, fiind aplaudat de către participanţi, potrivit Agerpres.

„Aş încheia asigurându-vă că, după ce am fost la conferinţa regională de la Timişoara, de la Galaţi, de la Iaşi, de la Piteşti şi aici la Alba, probabil că, din toamnă, nu voi fi numai partenerul dumneavoastră, ci mă voi înscrie în partidul dumneavoastră“, a afirmat Traian Băsescu.

La Conferinţa Regională Centru a PMP au participat în jur de 700 de delegaţi din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu.

Citeşte şi:

Blaga îi ţine scaunul cald lui Boc, în ciuda lui Atanasiu: ce decizii au de luat liberalii pentru alegerile din 2016

Nehotărârea primarului de la Cluj-Napoca, Emil Boc, în privinţa candidaturii la alegerile locale din 2016 a stârnit o revoltă înăbuşită în noul PNL, după ce copreşedintele Vasile Blaga l-a împins pe fostul premier PDL în cursa internă a partidului, în ciuda protestelor vechilor liberali

Ponta: PNL bate record după record în ce priveşte tupeul

Victor Ponta scrie, pe Facebook, că liberalii "bat record după record în ce priveşte tupeul cu care îi mint pe oameni" atunci când acuză încălcarea legii în privinţa organizării alegerilor parţiale, el susţinând că noile legi electorale votate şi de PNL stabilesc că nu se mai fac alegeri parţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite