Elena Udrea le-a împărţit sinistraţilor pantofi cu toc "numai buni de bal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a dus încărcată cu daruri la sinistraţii de la Săuceşti. Fosta "blondă de la Cotroceni" le-a împărţit sinistraţilor ciocolată şi pantofi negri cu toc, eleganţi, potrivit Mediafax.

Udrea a ajuns la Săuceşti cu mai multe sacoşe pline cu ciocolată pentru copiii sinistraţilor. Femeile din Săceşti au avut parte de o surpriză din partea ministrului: pantofi negri cu toc, numai buni pentru bal, potrivit unui deputat PDL, citat de Mediafax.

"Avem şi pantofi frumoşi", a spus Udrea în timp ce oamenii se îngrămădeau să primească ajutoarele.Ministrul Dezvoltării şi Turismului a împărţit, de asemenea, ghete pentru copii, blugi şi şosete.

Elena Roşu, una dintre femeile care a primit pantofii, a spus că nu are cum să îi folosească şi că ar vrea să îi dea înapoi dacă Udrea îi va primi. În cele din urmă, femeia s-a răzgândit şi a spus că va da pantofii unei nepoate.

Aceasta este pentru a doua oară când Elena Udrea merge la Săuceşti, în urma inundaţiilor.

Locuitorii a patru sate aparţinând comunei Săuceşti au fost evacuaţi, în 1 iulie, după ce apele revărsate ale Siretului au inundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe.

Citeşte şi:

Digul de la Săuceşti, ridicat de mântuială 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite