Elena Udrea la DNA. Ponta, „total de acord“ cu Victor Ciutacu. Ce a scris jurnalistul despre audierea Elenei Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea la DNA. Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, că este „total de acord“ cu părerea jurnalistului Victor Ciutacu în ceea ce priveşte audierea Elenei Udrea la DNA.

„Singurul meu comentariu legat de Cazul Elena Udrea - total de acord cu Ciutacu!“, a scris, iniţial, Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, premierul a venit şi cu o completare: „Update - am văzut ca cei care se simt vizaţi de Ciutacu încearcă să deturneze, ca de obicei , sensul afirmaţiei - NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATĂ în public sau pe Facebook limbajul trivial - cred doar că sensul mesajului lui Victor Ciutacu este îndreptăţit ( sper că cei care se simt vizaţi să nu trimită niste asasini fanatici la redactţe la Ciutacu să-l împuşte că i-a jignit la deontologie)“.

Jurnalistul Victor Ciutacu a postat, pe blogul său personal, câteva rânduri despre audierea Elenei Udrea de către procurorii DNA.

ciutacu despre udrea la dna

 Anterior, prezent la o dezbatere pe tema combaterii sărăciei şi a incluziunii sociale, Victor Ponta nu a dorit să comenteze prezenţa Elenei Udrea la DNA. „Nu comentez cauze penale“, a spus Ponta, întrebat de jurnalişti ce părere are despre audierea Elenei Udrea de către procurorii DNA.

Elena Udrea, fostul candidat la Preşedinţie, a fost dusă în această dimineaţă cu mandat la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost audiată timp de aproape cinci ore. Udrea este acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii. La ieşirea din sediul DNA, preşedintele PMP a declarat că nu a dat nicio declaraţie oficială procurorilor.

„Nu pot să declar ce aparţine unei alte persoane, fie şi fost soţ, dacă nu îţi spune. Nu ştiu de unde proveneau acei bani. Cel mai bine este să îl întrebaţi pe domnul Cocoş”, a spus Udrea înainte de a pleca de la sediul DNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite