Ecaterina Andronescu: PSD trebuie să lucreze ştiinţific pentru a veni cu o propunere de candidat la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu
Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri, la finalul Biroului Permanent Naţional al partidului, că PSD este un partid serios care contează în România, drept pentru care „e corect să vină cu propunere de candidat la Preşedinţie”.

Fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri după şedinţa BPN al PSD că partidul ar trebui să vină cu o propunere pentru prezidenţiale.

„Nu ştiu dacă desemnat este cea mai bună soluţie, la Congresul din 10 martie, dar oricum cred că trebuie să ne gândim la acest lucru, pentru că eu cred că PSD este un partid serios, care contează în această ţară, în spectrul guvernării şi al administrării ţării şi cred că este corect să vină cu o propunere de candidat pentru Preşedinţie", a afirmat ea.

Andronescu a mai precizat că PSD trebuie să facă „nişte evaluări şi lucreze ştiinţific” pentru găsi cel mai bun candidat.

"Cred că trebuie să lucrăm ştiinţific, să avem nişte evaluări şi, din sondajele serioase pe care ar trebui să le facem pentru o asemenea desemnare, trebuie să stabilim personalitatea cu cele mai multe şanse", a continuat Ecaterina Andronescu.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc în 10 martie, la Sala Palatului din Bucureşti, a stabilit conducerea PSD, miercuri, în şedinţa Biroului permanent naţional al partidului, care a durat mai puţin de o oră.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite