Dragnea: Sunt convins că primarii PSD ne vor ajuta să câştigăm alegerile prezidenţiale pentru PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Vicepremierul Liviu Dragnea a prezentat vineri, în cadrul Ligii Aleşilor Locali, proiectul descentralizării în faţa a peste o mie de aleşi locali din toată ţara, reuniţi sub sigla Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat.

“Anul viitor vom avea două rânduri de alegeri importante. Sunt convins că primarii PSD ne vor ajuta să câştigăm alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale pentru PSD”, a declarat el.

Dragnea i-a mulţumit, în intervenţia sa, premierului Victor Ponta pentru susţinerea proiectului şi pentru că “nu are ezitări” în privinţa descentralizării şi s-a arătat convins că, în 2014, atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale primarii PSD vor avea o contribuţie majoră.

În ce priveşte avantajele descentralizării, Dragnea a subliniat că, în opinia sa, apropierea administraţiei de cetăţean va responsabiliza aleşii locali. 

“Cetăţenii trebuie să înţeleagă că vor avea posibilitatea uriaşă de a se implica în funcţionarea acestor instituţii finanţate de ei. De ce nu funcţionează relaţia cetăţean-instituţie? Pentru că directorul e numit de miniştri. Acum, cetăţenii pot merge la primar. Vor interveni, pentru că vor semna un contract când vor vota un ales local”, a explicat Dragnea.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite