Dragnea: Simt că unii încearcă să folosească instituţiile în jocul electoral; poate am luat o boală, un virus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dragnea liviu

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, la România TV, că în ultima perioadă simte că undeva, cineva, unii sau mai mulţi încearcă să folosească instituţiile statului în jocul electoral, el precizând că poate greşesc toţi care simt acest lucru, au luat o boală, un virus şi au o percepţie difertă asupra realităţii sau s-ar putea să fie sănătoşi şi să aibă dreptate.

”Se întâmplă multe lucruri, nu numai cu mine, cu familia mea, dar şi cu alţi lideri politici naţionali sau locali. Simt, s-ar putea să greşesc, simt că undeva, cineva, unii sau mai mulţi încearcă să folosească instituţiile statului în acest joc electoral. Nu am niciun fel de informaţii, pur şi simplu simt asta”, a spus Liviu Dragnea.

El a mai arătat că îşi doreşte să nu fie aşa şi să fie o percepţie greşită pe care o are.

”Sunt atât de multe zvonuri, informaţii care circulă în Bucureşti, până la urmă nu mai şti ce e adevărat şi ce nu este adevărat. Sunt mulţi care simt asta. Poate greşim toţi şi am luat o boală, un virus şi avem o percepţie diferită asupra realităţii. Dar s-ar putea să fim sănătoşi şi să avem dreptate”, a mai spus Dragnea. 

Întrebat cine ar putea folosi aceste instituţii în jocul electoral, liderul PSD a replicat: ”Poate instituţiile în sine se autofolosesc”. 

Liviu Dragnea a răspuns afirmativ la întrebarea dacă s-a mai întâmplat ca un preşedinte să folosească instituţiile pentru alegeri.

”Da, Traian Băsescu. Din păcate, s-a mai întâmplat şi avem un precedent”, a afirmat Dragnea. 

El a continuat: ”Noi ne vedem de drum în continuare, cum, necum. Evaluarea noastră este că vom rămâne în picioare până în ziua alegerilor”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite