Dragnea, replică pentru Băsescu: Sunt un băiat de la ţară, crescut curat şi sănătos. Băsescu este un om în vârstă, nefericit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, în mijlocul electoratului
Liviu Dragnea, în mijlocul electoratului

După ce fostul preşedinte Traian Băsescu l-a cracterizat pe Liviu Dragnea drept „tipul omului de la ţară, isteţ“, preşedintele interimar al PSD a replicat: „mă mândresc că sunt băiat de la la ţară, crescut curat şi sănătos“.

„Am aflat aseară de la Traian Băsescu că sunt un băiat isteţ de la ţară. E mai greu de înţeles cum să fii un băiat de la ţară şi să creşti printre blocuri. Eu sunt un băiat de la ţară, crescut curat şi sănătos şi educat de părinţii mei şi mă mândresc cu asta. Unul dintre programele mele de suflet atât ca ministru, cât şi în alte funcţii pe care le deţin, este modernizarea, reabilitarea, învierea satului românesc. Traian Băsescu este un om în vârstă, nefericit. Şi din motive sentimentale, si din alte motive“, a susţinut Dragnea, joi, într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

Traian Băsescu i-a făcut miercuri seara, la B1TV, o scurtă caracterizare preşedintelui interimar al PSD: „Liviu Dragnea a fost unul din cei pe care îi simpatizam când eram în PDL. Îl simpatizam pe Dragnea, este tipul omului de la ţară, isteţ, crescut între blocuri. Multă instruire nu are, dar e isteţ şi a luat şmecheria oraşului”. În perioada 1994-2000, Liviu Dragnea a fost coleg în PD cu Traian Băsescu, timp în care a ocupat funcţia de prefect al judeţelui Teleorman. Apoi, în anul 2000, Dragnea a trecut la PSD.

Traian Băsescu a comentat acid şi decizia lui Dragnea de a-i chema pe miniştri la raport. „Ieşirea asta lui Dragnea în care îi cheamă el pe miniştri este inadmisibilă. Dacă eram premier la ora asta, ori Dragnea era dat cu capul de toţi pereţii, ori avea demisia mea”, a adăugat fostul şef al statului. „Poate la PMP sunt învăţaţi să se dea cu capul de pereţi. Partidul este cel care susţine acest Guvern şi care decontează orice face un Guvern“, a răspuns Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite