Dragnea, ironii la adresa lui Coldea şi a lui Manda: La audieri nu citeşti şi pleci. Eventual, mai spune cineva nişte pilde. Aia nu e audiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, referitor la audierea lui Florian Coldea în Comisia SRI, că la audieri nu citeşti şi pleci, pentru că asta nu e audiere, ci „este un seminar în care cineva vine, citeşte nişte hârtii şi eventual mai spune nişte pilde“.

„Eu în general nu îi cert pe colegii mei din Comisia SRI, nici măcar pe preşedintele Manda, dar eu am înţeles că acolo sunt audieri. La audieri nu citeşti şi pleci, din câte înţeleg eu. Aia nu e audiere, este un seminar în care cineva vine, citeşte nişte hârtii şi a plecat, eventual mai spune nişte pilde”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus că nu ştie la cine se referea fostul prim adjunct al SRI când a amintit de pilda cu Iuda: „Habar n-am la cine se referea şi sincer nici nu mă interesează foarte mult”. De asemenea, întrebat dacă Florian Coldea a vrut să abată atenţia de la alte lucruri când a amintit de Iuda, Dragnea a spus că important este ceea ce s-a întâmplat în aceşti ani, iar „aceste perdele de fum nu pot acoperi”.

„Eu nu mă uit la asta. Eu cred că principalele subiecte sunt legate de ce s-a întâmplat în aceşti ani. Nici de porci, nici de şorici, nici de pilda respectivă. Să se ameninţe între ei care vor. Toate aceste perdele de fum nu pot acoperi ce s-a întâmplat şi începe să iasă la iveală în fiecare zi. Este un proces care, după părerea mea, nu mai poate fi oprit”, a continuat liderul PSD.

El a mai spus că va spune dacă a participat sau nu la petrecerile organizate de SRI dacă va fi chemat în Comisia SRI. „O să spun la Comisia SRI, probabil în această viaţă, când domnul Manda o să se uite în agendă şi o să îmi facă şi mie loc”, a afirmat liderul PSD.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite