Dragnea: Iohannis e unul din beneficiarii statului paralel, care e format din oameni din serviciile secrete, SPP, procurori. Au frânt destine, au protejat interese străine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, că preşedintele Klaus Iohannis este unul dintre „beneficiarii statului paralel“. Social-democratul a precizat că „statul paralel“ a băgat oameni în puşcărie şi că e format din procurori, oameni din serviciile secrete, din SPP, dar persoane din mediul privat.

„Statul paralel e un grup de invizi foarte mare, cu ramificaţii foarte largi.  E format din oameni din serviciile secrete - pe o parte îi ştiu, o parte din procurori, oameni din SPP, în frunte cu Pahonţu (n.r.-Lucian Pahonţu), oameni din ANAF, oameni din Poliţie, oameni din mediul privat“, a declarat Liviu Dragnea.  

Şeful PSD a precizat: „Ei au frânt destine, au băgat oameni în puşcărie, au protejat interese străine“. Mai mult, Dragnea a subliniat că şeful statului ar fi o persoană care e sprijinită de acest „stat paralel“. „Iohannis e unul din beneficiarii statului paralal“, a completat Dragnea. 

Liderul social-democrat l-a mai criticat pe preşedintele statului pentru că că nu ia atitudine după toate „dezvăluirile, stenogramele, înregistrările şi modul cum s-au falsificat probe“ în anumite dosare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite