Dragnea îi răspunde lui Băsescu: Încerc să nu o iau personal, mi-a pronunţat numele de foarte multe ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Mediafax
Vicepremierul Liviu Dragnea FOTO Mediafax

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat, marţi, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, pe care le consideră echivalente cu un atac la persoană.

“Încerc să nu o iau personal,  pentru că mi-a pronunţat numele de foarte multe ori. În primul rând, despre aşa-zisele posibilităţi de a se finanţa aceste proiecte din fonduri europene, l-am ascultat cu atenţie. A spus domnul preşedinte că ar fi trebuit să punem primarii să facă proiecte. Îi transmit o veste bună: primarii şi preşedinţii de consilii judeţene sunt pregătiţi să aplice proiecte. Noi discutăm aici nu de proiecte noi, ci de a continua investiţii începute în anii precedenţi. Îl asigurăm că suntem pregătiţi cu proiecte mature, deci nu poate să pună ca şi sursă posibilă de finanţare a obiectivelor începute în mod haotic anii trecuţi fondurile europene”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

“În ce priveşte dimensiunea bugetului de la acest minister (n.r.: Ministerul Dezvoltării), în continuare este mic”, a mai spus Dragnea.

Totodată, el a ţinut să sublinieze că banii rezultaţi din urma accizei suplimentare la combustibil vor fi utilizaţi pentru construirea de autostrăzi, nu pentru a alimenta clientela politică, după cum a susţinut preşedintele.

“Banii nu vor fi alocaţi pe criterii politice, îmi pare rău că tot insistă să spună lucrul acesta, dimpotrivă. Anul viitor închidem cel puţin 2000 de obiective de investiţii, adică le vom finaliza. Dacă ar fi fost o altfel de abordare în anii precedenţi nu s-ar fi deschis şantiere într-o veselie de un partid care a fost vânzător de iluzii”,a mai spus ministrul Dezvoltării.

Materiale pe aceeaşi temă: 

Băsescu, după întâlnirea cu Ponta: El a spus că am discutat despre buget. Or, eu am discutat despre acciză 

Motivul pentru Senatul umflă lefurile primarilor 

Dragnea militează pentru bugetul Ministerului Dezvoltării, cel mai mare aprobat de Guvern 

Dragnea: Primăriile nu au suficienţi bani pentru a trece de sezonul rece 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite