Dragnea îi cere din nou Vioricăi Dăncilă să facă restructurare: Dacă nu vrea să stea cu Guvernul şchiop, e o singură variantă - să vină în Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea conduce din spate Guvernul Dăncilă
Liviu Dragnea conduce din spate Guvernul Dăncilă

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis va refuza toate propunerile Vioricăi Dăncilă pentru cele trei ministere, iar dacă premierul  nu vrea să stea cu un cabinet şchiop, singura variantă este restructurarea, care implică un nou vot de încredere al Parlamentului, variantă refuzată de Viorica Dăncilă.

"Eu îi doresc succes doamnei Dăncilă să aştepte. Nu cred că va primi răspuns de la Iohannis. Eu i-am spus şi îi spun, când se va decide să facă prin Parlament, dacă nu vrea să stea cu Guvernul şchiop. E singura variantă după părerea mea. Iohannis nu va accepta niciodată. Poate să vină cu 10 propuneri. O să spună că nu au ţinută corespunzătoare", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Într-un interviu pentru Adevărul, premierul Viorica Dăncilă a refuzat categoric ideea restructurării Guvernului, în ciuda insistenţelor lui Liviu Dragnea. Întrebată dacă e posibil să se răzgândească, Viorica Dăncilă a răspuns: „Foarte puţin probabil“. Premierul a pledat în continuare pentru remaniere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite