Dragnea, după ce liderul socialiştilor germani a spus că ar fi ieşit la proteste faţă de OUG 13: Mă abţin cu greu să nu-i dau o replică. E în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Întrebat cum comentează faptul că liderul socialiştilor germani, Martin Schilz, a spus că s-ar fi alăturat protestatarilor în cazul ordonanţei 13, Liviu Dragnea a spus: „Mă abţin cu greu să nu-i dau o replică. Aştept până se termină alegerile în Germania“

„N-am avut plăcerea şi onoarea să vorbesc cu domnul Schulz. O să mă abţin cu greu să nu-i dau o replică în perioada campaniei electorale“, a spus Dragnea. Liderul PSD a adăugat că va spune „cu siguranţă“ mai multe după alegerile din Germania, programate la sfârşitul lunii septembrie.

Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel la alegerile din Germania, a fost întrebat de un român, în timpul unui miting electoral, dacă îşi menţine susţinerea pentru Liviu Dragnea. Fostul preşedinte al Parlamentului European a spus: „Dacă aş fi fost la voi, şi eu aş fi fost la demonstraţii“.

„La începutul anului, în România au fost cele mai mari proteste de după Revoluţie. Domnul Liviu Dragnea voia să modifice legi care ar fi micşorat pedepsele pentru faptele de corupţie. Dumneavoastră aţi făcut un videoclip de susţinere a domnului Dragnea în alegeri. Întrebarea mea este: Ce le transmiteţi românilor din Germania şi din Europa în legătură cu modificările de lege propuse, care prevedeau reducerea pedepselor pentru corupţie Şi cum vă poziţionaţi referitor la Liviu Dragnea ca persoană politică?“, l-a întrebat românul Christian Irimia Balazs pe Martin Schulz.

Liderul german a răspuns: „Vă spun acum 3 puncte, pe care le-am transmis şi domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greşite. Şi dacă aş fi fost la voi, şi eu aş fi fost la demonstraţii. Corupţia trebuie eliminată de la rădăcini şi dacă în partidul meu există corupţi, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreşedinte din fracţiunea mea, Adrian Severin, exact pentru aşa ceva“. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite