Dragnea ameninţă Guvernul cu moţiunea de cenzură: Am discutat cu domnul Tăriceanu. Analizăm şansele de a pune un Guvern politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tpriceanu FOTO Mediafax
Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tpriceanu FOTO Mediafax

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit cu copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre varianta depunerii unei moţiuni de cenzură, arătând că analizează şansele de a pune un Guvern politic, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis este cel care numeşte premierul.

"Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul Tăriceanu. Analizăm şansele de a pune un Guvern politic. Ajungem la domnul Iohannis şi intrăm într-o instabilitate", a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă are în vedere depunerea unei moţiuni de cenzură.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că PSD va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Dragnea a mai spus că PSD intenţiona să depună o moţiune simplă şi la adresa ministrului Sănătăţii, Achimaş Cadariu, dar nu mai este cazul, după acesta şi-a dat demisia.

Relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis s-a deteriorat, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat cu suspendare. Iohannis nu l-a invitat nici la recepţia oferită cu prilejul Zilei Europei, găzduită de Preşedinţie la Palatul Cotroceni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite