Dragnea: Am încredere din ce în ce mai puţină în acest Guvern. PSD pregăteşte moţiuni simple

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Eduard Enea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. FOTO Eduard Enea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că are din ce în ce mai puţină încredere în Guvern şi a precizat că PSD pregăteşte o serie de moţiuni simple împotriva miniştrilor, cei vizaţi fiind miniştrii de la Sănătate, Mediu, Fonduri Europene şi Finanţe.

„Am încredere din ce în ce mai puţină în acest Guvern, din păcate, dar încă au posibilitatea, din punctul nostru de vedere să arate că sunt de bună-credinţă şi nu sunt instrumentul unui partid sau altuia“, a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Liderul PSD susţine că mai este mult până la o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, dar sunt mult mai apropiate moţiunile simple.

„Avem deja mari semne de întrebare în ceea ce priveşte prestaţia unor membri ai Cabinetului şi în perioada următoare o să începem să exprimăm puncta de vedere foarte bine articulate", a mai spus Dragnea.

Întrebat de jurnalişti dacă PSD va cere retragerea din Guvern a miniştrilor Sănătăţii sau cel al Finanţelor, el a răspuns: "ne gândim serios".

„În Ministerul Mediului şi în Ministerul Fondurilor Europene sunt probleme foarte mari. Noi am tot ridicat, tot ridicăm, tot tragem semnale de alarmă, tot cerem public şi premierului, şi celorlalţi membri ai Cabinetului să mişte lucrurile din loc. Se pare că nu. În condiţiile astea nu o să stăm indiferenţi. Chiar dacă este un an electoral şi chiar dacă este un Guvern tehnocrat sau cu atât mai mult, oamenii aşteptau, pentru că noţiunea de tehnocrat înseamnă că este un specialist, un foarte bun specialist în domeniul respectiv, ori se pare că în unele cazuri nu e aşa“, a conchis liderul PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite