Dominic Fritz, către un deputat AUR: „Vorbește cu sponsorul vostru Vladimir Putin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dispută s-a aprins între deputatul AUR de Timiș Ciprian Titi-Stoica și primarul Timișoarei, Dominic Fritz. Totul a pornit de la o postare în care primarul Timișoarei apare în cârje.

Primarul Timișoarei a mers la lucru în cârje SURSA Facebook Dominic Fritz
Primarul Timișoarei a mers la lucru în cârje SURSA Facebook Dominic Fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a postat pe pagina sa de Facebook o poză în care apare în cârje, pe holurile Primăriei Timișoara, după ce a suferit o luxație la picior.

Unul dintre cei care i-a lăsat edilului un comentariu a fost deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica. „Însănătoșire grabnică, atât la trup, dar mai ales la minte și la suflet, Dominic Fritz ! Nu uita de Colterm, că iarăși vine iarna și vei spune că te prinde pe nepregătite! La anul suntem Capitală Europeană a Culturii și în loc să avem de câștigat de pe urma acestui eveniment, s-ar putea să ne facem de râs! Trezește-te, măcar acum, în ceasul al doisprezecelea!”, i-a scris deputatul primarului Timișoarei, care este și președinte al USR Timiș.

Dominic Fritz i-a răspuns deputatului AUR, trimițându-l să vorbesacă cu „sponsorul Vladimir Putin”. „Vorbește cu sponsorul vostru Vladimir Putin să retragă rușii din Ucraina. O să avem cu toții o iarnă mai liniștită. Singurii care ne fac de râs sunt cei care se lasă folosiți de Putin în încercarea lui de a destabiliza Europa. Eu mă lupt pentru Capitala Culturală a Europei, tu te lupți pentru capitala Rusiei”, a fost răspunsul lui Fritz.

frit vs deputat aur jpg

Fritz și Stoica nu sunt la prima dispută de acest gen. Primarul Timișoarei a reacționat și după ce deputatul AUR a spus despre deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Ovidiu Ganț, că este „nazist”.

„Mă îngrozesc că astăzi imaginea Banatului este batjocorită de un deputat AUR de Timiș care își insultă colegul, și el deputat de Timiș, cu acuzații de nazism. Germanii din România, din Banat, au pus umărul la construirea societății românești moderne, au trudit și luptat cot la cot cu românii și celelalte comunități etnice, precum evreii și maghiarii, și acestea ținte ale unui discurs violent, pentru bunăstarea tuturor”, a reacționat, atunci, Dominic Fritz.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite