Doi parlamentari s-au întors în PSD, după ce plecaseră săptămâna trecută la Pro România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Nasra FOTO Arhiva personala
Horia Nasra FOTO Arhiva personala

Deputaţii clujeni Horia Nasra şi Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră din PSD la Pro România, au revenit în PSD. Cei doi s-au reînscris în partid, în organizaţia locală din Cluj.

Stimaţi clujeni, dragi colegi,

Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.

Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală! Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care îşi propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar şi îngheţarea proiectelor de dezvoltare ale comunităţilor locale, finanţate prin PNDL sau FDI.

Cât priveşte moţiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toţi parlamentarii săi, de toţi cei care în 2016 au fost aleşi de cetăţeni sub sigla PSD! Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democraţi cu vechime în organizaţie care pot reprezenta cu onoare clujenii şi capitala Transilvaniei, nu un individ care jigneşte clujenii, românii, înjură jurnaliştii şi ameninţă colegii şi aleşii locali. Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD şi Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formaţiuni împărtăşesc valori social-democrate. Joi voi fi alături de colegii mei, deputaţii din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat şi îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, a scris Horia Nasta pe pagina lui de Facebook.

Întoarcerea lui Nasra şi Itu ar veni la pachet cu înlăturarea lui Liviu Alexa de la şefia PSD Cluj, după ce Viorica Dăncilă a fost extrem de nemulţumită de scandalurile provocate de acesta în intervalul scurt de timp în care a condus organizaţia.

Dacă cei doi deputaţi renunţă să susţină moţiunea de cenzură, scorul se anunţă extrem de strâns.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri