Din culisele interviului cu Traian Băsescu: „În România a fost o lovitură de stat. Nu cred că românii o vor legitima”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu a ajuns la redacţia "Adevărul". Foto: Eduard Enea
Traian Băsescu a ajuns la redacţia "Adevărul". Foto: Eduard Enea

Președintele suspendat a declarat, în cadrul interviului acordat jurnalistului Sabin Orcan, că „în România a fost lovitură de stat” și că nu crede că „românii o vor legitima” la referendumul național din 29 iulie.

Traian Băsescu s-a arătat deranjat de declarațiile liderilor USL din ultimele zile, care au precizat că îi vor da în judecată pe cei care au afirmat că în România a avut loc o lovitură de stat. „Asta înseamnă că trebuie să îi dea în judecată și pe marii jurnaliștii internaționali”, a remarcat președintele suspendat. Acesta a mai adăugat că „în România a fost o lovitură de stat”, motivând că „schimbările politice s-au făcut cu violență legislativă”. „Violența cu care s-a produs înlocuirea primilor trei oameni în stat și a Avocatului Poporului  a șocat toată lumea civilizată”, a adăugat Traian Băsescu.

Vizita lui Traian Băsescu la redacţia "Adevărul" Vizita lui Traian Băsescu la redacţia "Adevărul" Traian Băsescu nu a renunţat la tricoul albastru nici în acest weekend (foto: Eduard Enea)

Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu Traian Băsescu la redacţia "Adevărul"!

Întrebat ce le-ar transmite alegătorilor, președintele suspendat i-a sfătuit pe români să meargă la vot, indiferent de opțiunea politică. „Este un moment fundamental al maturității poporului român.Nu cred că românii vor legitima o lovitură de stat”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu la „Ora Adevărului"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite