Die Welt: Udrea are talentul de a călca în străchini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea, în Die Welt
Udrea, în Die Welt

Publicaţia germană Die Welt a publicat marţi un articol despre ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, în care autorul scrie că fosta blondă de la Cotroceni şi-a schimbat posturile, în ultimii ani, aproape la fel de des precum şi-a schimbat garderoba.

În ediţia online, publicaţia a postat mai multe poze cu Elena Udrea: una din ele o arată pe Elena Udrea la mare, stand pe şezlong, cu picioarele larg desfăcute. O altă imagine publicată de Die Welt este un trucaj cu Elena Udrea udă, purtând un tricou alb, prin care i se văd sânii şi pe care scrie "România are forme de relief minunate".

Autorul articolului, Thomas Roser, mai spune că Udrea apare în pictoriale în rochii mulate, de latex negru, cu cizme înalte.

„Călcatul în străchini o caracterizează", crede jurnalistul de la Die Welt despre Udrea şi aminteşte două gafe ale ei. "A declarat că Norvegia este membru al Uniunii Europene" şi "le-a fericit pe femeile afectate de inundaţii cu pantofi cu toc cui, pentru ca acestea «să se simtă mai frumoase»".

Jurnalistul a mai scris că Udrea „a schimbat posturile,în ultimii ani, aproape la fel de des precum şi-a schimbat garderoba costisitoare. A fost fie şef al Cancelariei Prezidenţiale, fie ministrul interimar al Mediului, fie ministrul Turismului".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite