Diana Șoșoacă își anunță candidatura pentru alegerile prezidențiale: „M-am săturat de mizeria la care am asistat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajunsă la Bruxelles alături de Luis Lazarus, grație câștigului de la alegerile europarlamentare, Diana Șoșoacă s-a filmat spunând că „va aduce aici (n.r. în Parlamentul European) toate mizeriile din Parlamentul României” și a dat de înțeles că numele său s-ar putea regăsi pe buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc la sfârșitul anului.

foto Diana Șoșoacă la Camera Deputaților
Diana Șoșoacă FOTO Inquam Photos / George Călin

Filmarea a fost postată pe pagina publică de Facebook a eurodeputatului Luis Lazarus, care a înscris un câștig considerabil la alegerile europarlamentare, aflat pe listele formațiunii SOS România, condus de Diana Șoșoacă, potrivit Antena 3 CNN.

În videoclipul de aproape o oră, lidera partidului SOS România a promis să dezvăluie eurodeputaților europeni neregulile din România și din Parlamentul României și s-a artătat bucuroasă pentru faptul că va beneficia de propriul său birou.

De asemenea, fosta senatoare a dat se înțeles că numele său va fi prezent pe buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul acesui an.

Am să duc aici tot ce s-a întâmplat în Parlamentul României, ca să știe toată lumea de mizeriile și de scursurile din Parlamentul României (...) Pentru ce a făcut (George) Simion cu 'te agresez sexual, scroafo', își lua trei ani de închisoare cu executare. M-am săturat de mizeria la care am asistat și de discriminarea la care am fost supusă, de jigniri și de insulte...Bravo mie că sunt grasă, mă! Știți câte grase sunt aici? Bravo nouă! Sunt mândră că sunt grasă și reprezint toate grasele din lumea asta (...) Noutatea: pentru prima dată în patru ani, o să am și eu birou (...) Am nevoie să stau aici câteva luni, până în decembrie, să rezolv niște probleme. Pe urmă o să ne ocupăm de altă poziție”, a spus Șoșoacă din fața Parlamentului European.

Luis Lazarus a venit cu o completare pentru declarațiile Dianei Șoșoacă, spunând că „venim la președinție”.

Formațiunea SOS România, fondată și condusă de Șoșoacă, a înregistrat un scor național de 5,03% la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Drept consecință, șefa formațiunii politice, Diana Șoșoacă și Luis Lazarus au căpătat câte două mandate de eurodeputați.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite