De la vedetă OTV în Parlamentul European. Cine este Luis Lazarus, noua mână dreaptă a Dianei Șoșoacă

0
Publicat:

Luis Lazarus e noua mână dreaptă a senatoarei Diana Șoșoacă în partidul SOS, care a câștigat două mandate de europarlamentar la alegerile din 2024. Până de curând, Lazarus s-a remarcat cu emisiuni la posturi de televiziune ca OTV, dar a colaborat și cu Antena 1 și Pro TV.

Luis Lazarus. FOTO: Facebook
Luis Lazarus. FOTO: Facebook

Cunoscută pentru scandalurile pe care le-a declanșat în ultimii 2-3 ani, Diana Șoșoacă a dat lovitura cu SOS și a obținut două mandate în Parlamentul European. Senatoarea va fi însoțită la Bruxelles de Luis Lazarus, un fost om de televiziune, cunoscut ca eurosceptic și antivaccinist.

Dincolo de convingerile sale politice, el are un CV interesant. A devenit cunoscut ca moderator la mai multe posturi de televiziune din România unde a avut emisiunile sale, fără să afișeze veleități de politician. 

Luis Lazarus a fost moderator si realizator la B1 TV, iar la postul de televiziune din centrul Bucureștiului a avut propria emsiune - „Special cu Luis Lazarus la B1 TV”. El a mai avut emisiuni la Prima TV, Kanal D și OTV, dar a fost colaborator pe proiecte și la Antena 1 și Pro TV. De asemenea, a fost moderator la o altă televiziune care, la fel ca OTV, nu mai există azi - Look TV. 

Dar înainte de a intra în televiziune, Lazarus a fost profesor și a predat logică, psihologie și filosofie la Colegiul Tehnic Grivița. Este licențiat în Filosofie la Universitatea București, dar a studiat și Securitate și Apărare Națională la Colegiul Național de Apărare, având un master în acest domeniu. El mai are un master în Jurnalism și Științele comunicării.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite