Deputatul independent Viorel Blăjuţ va vota moţiunea de cenzură,în urma declaraţiei lui Rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Blăjuţ FOTO Ziarul de Iaşi
Viorel Blăjuţ FOTO Ziarul de Iaşi

Deputatul independent de Iaşi Viorel Blăjuţ susţine că va vota, vineri, moţiunea de cenzură a PNL. Acesta a declarat agenţiei Mediafax că nu intenţiona să se prezinte în Parlament, dar că l-au înfuriat declaraţiile lui Ioan Rus.

Viorel Blăjuţ a declarat, joi seară, corespondentului Mediafax, că nu avea intenţia să se prezinte la votul moţiunii de cenzură, dar se va duce şi va vota pentru căderea Guvernului Ponta, întrucât l-au înfuriat afirmaţiile lui Ioan Rus la adresa copiilor şi a soţiilor celor plecaţi la muncă în străinătate.

„Păi cum să vii tu să spui aşa ceva? Eu am soră plecată în străinătate. Mă duc mâine (n.r vineri) în Parlament, dar nu doar că votez moţiunea, ci voi fi vehement. Nu aveam de gând să particip la vot, dar m-au înfuriat afirmaţiile lui Ioan Rus. Mi-am luat special bilet la avion ca să ajung la Parlament. M-a scos din sărite gestul lui Rus. Mă duc acolo, îi cer să plece cu totul din politică", a declarat deputatul independent Viorel Blăjuţ.

Acesta a mai anunţat că va pregăti şi o pancartă pe care o va afişa în timpul dezbaterilor la moţiunea de cenzură.

„Îi consider şi pe liberali vinovaţi că au adus PSD la putere. Şi ei trebuie să dea explicaţii pentru ceea ce a fost USL. Dar ceea ce a făcut Rus le întrece pe toate. Mă duc în Parlament, gata, nu pot să stau deoparte”.

PNL a depus, săptămâna trecută, la Parlament, moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta, care este semnată de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul-democrat, restul fiind deputaţi şi senatori PNL. În moţiunea intitulată „Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!” se arată că Ponta ar fi vrut să ajungă preşedintele României „prin sabotarea deliberată a românilor din Diaspora” şi că „este timpul să recunoască şi să părăsească puterea”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite