Deputatul Gigi Neţoiu a plecat din PP-DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Gheorghe Neţoiu a părăsit Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), pentru a se înscrie în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR).

„Deputatul Gheorghe Neţoiu (PPDD) s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Începând din data de 21 iunie, Gheorghe Neţoiu va activa în UNPR, grupul parlamentar PSD din Camera Deputaţilor“, se arată într-un comunicat, scrie Mediafax.

Neţoiu şi-a început activitatea în politică în anul 2004, fiind susţinut de Pardidului Social Democrat (PSD). Deputatul a devenit membru UNPR prima dată, în anul 2009, de unde a demisionat în septembrie, urmând să se înscrie în PP-DD. Neţoiu va deveni din nou, începând de astăzi, membru UNPR, potrivit sursei citate.

Gheorghe Neţoiu este al doilea membru PPDD care se retrage din partidul lui Dan Diaconescu în decursul acestei săptămâni.

Senatorul Tudor Barbu a anunţat, luni, în plenul Senatului, că şi-a încetat colaborarea cu grupul parlamentar al PP-DD. „Începând de azi voi activa în grupul parlamentar PC, încetând colaborarea cu PP-DD“, a anunţat Tudor Barbu.

Pe 21 mai, luna trecută, alţi cinci deputaţi au părăsit grupul parlamentar PP-DD, devenind deputaţi independenţi. Cei cinci demisionari din PP-DD sunt: Cristinel Marian, deputat de Vâlcea, Viorel Blăjuţ, deputat de Iaşi, Ion Şcheau, deputat de Arad, Ovidiu Dumitru, deputat de Bucureşti şi Mihai Aurelian, ales în diaspora.

Prim-vicepreşedintele PPDD, Radu Popa, care era şi liderul grupului din Cameră,  a fost exclus din partid, tot în luna mai, fiind acuzat că a iniţiat negocieri cu PSD, fără aprobarea conducerii partidului.

Deputatul Cezar Cioată a anunţat, pe data de 7 mai, Camerei Deputaţilor demisia sa din PPDD, aceasta fiind citită în plenul acestui for legislativ.
 



 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite