Deputat USR, atac la Ludovic Orban: PNL e condus de un fost ministru al Transporturilor care nu a făcut mai nimic bun în vremea mandatului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Iulian Bulai (USR) l-a atacat, luni, pe preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, despre care a spus că nu a făcut mai nimic când era ministru la Transporturi. Atacul e surprinzător în contextul în care liberalii şi au stabilit ca în campanie pentru europarlamentare să nu se atace cu USR.

„PNL este condus de un fost ministru al Transporturilor care nu a făcut mai nimic bun în vremea mandatului său. Iar acum ce face PNL? Strânge semnături în Moldova pentru A8, deşi nu au făcut nimic ani de zile pentru autostrăzi în cea mai săracă zonă a ţării. Ştim bine ce e PNL, are istoria sa. De ce îi atac acum pe liberali? Pentru că ar fi trebuit să anunţe şi USR, să ne ceară sprijinul pentru această moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, nu să auzim din presă de ea”, a declarat Iulian Bulai la Realitatea TV.

 Nemulţumirea lui Bulai ar veni din faptul că: liberalii au depus iniţiativa doar alături de PMP, fără să ceară şi susţinerea USR.

Bulai nu e la primul atac la adresa liberalilor. De altfel, în urmă cu câteva săptămâni Bulai era cel care preciza în presă că USR a contribuit decisiv în APCE la sesizarea Comisiei de la Veneţia pe tema OUG 7, cu toate că el nu a avut vreo contribuţie pentru acest demers.  

Pe de altă parte, în timpul mandatului lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor au fost daţi în folosinţă 72 de kilometri de autostradă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite