Deputat PSD: „Mă simt frustrat de faptul că unii europarlamentari PSD au votat în favoarea legalizării unor zone libere pentru LGBTIQ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Popa, deputat PSD. FOTO: Facebook/ Radu Popa
Radu Popa, deputat PSD. FOTO: Facebook/ Radu Popa

Deputatul PSD Radu Popa critică decizia europarlamentarilor PSD care au votat favorabil propunerea de a legaliza UE drept o zonă liberă LGBTIQ. Deputatul susţine că în campania de la europarlamentare social-democraţii au militat tocmai pentru familia creştină, tradiţională, lucru pe care îl numeşte „gratuit şi prost asumat”.

„Personal mă simt foarte frustrat de faptul că europarlamentari PSD (printre care şi unii la campania cărora am muncit şi eu) au putut să voteze în favoarea legalizării unor zone libere pentru LGTBIQ.

Faptul că USR’istii şi alţii ca ei şi’au ridicat mânuţele lor catifelate şi alunecoase pentru a susţine acest demers e o problemă care îi priveşte şi îi profilează.

Dar îmi amintesc că în campania de la europarlamentare noi am susţinut un concept care are în centrul său familia creştină, nu altceva.

Această abandonare a apartenenţei la valorile creştine a unora dintre eurodeputaţi o consider şi gratuită şi prost asumată. Se vede treaba că viaţa printre conceptele “progresiste” ale Bruxelles-ului pe unii îi schimbă mai puternic decât mă aşteptam”, a scris Radu Popa, vineri, pe Facebook

Parlamentul European a votat joi o rezoluţie prin care declară Uniunea Europeană „zonă de libertate LGTBIQ”. Proiectul proclamă Uniunea Euroeană (UE) drept o „zonă de libertate” pentru lesbiene, gay, bisexuali şi transsexuali (LGBT), un răspuns dat „zonelor fără ideologie LGBT” impuse de către aproximativ 100 de colectivităţi locale poloneze.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri