Dăncilă, la Strasbourg, despre intervenţia Jandarmeriei din 10 august: Nu interziceţi României ceea ce e permis în alte state

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dancila in Parlamentul European.

Premierul Viorica Dăncilă a cerut europarlamentarilor de la Strasbourg, referindu-se la intervenţia Jandarmeriei de la protestul din 10 august, să nu interzică României ceea ce este permis în alte state.

Premierul Viorica Dancilă a făcut referire, în scurtul discurs ţinut în plenul Parlamentului European, la intervenţia forţelor de ordine împotriva manifestanilor de la evenimente din Bruxelles şi Spania, despre care a spus că au folosit aceleaşi mijloace ca şi Jandarmeria Română la mitingul diasporei.

„Văd că e acuzată Jandarmeria că a intervenit împotriva unor manifestanţi violenţi. Nu am văzut aceeaşi poziţie faţă de mitingul de la Bruxelles sau de la alte evenimente din Spania, Franţa etc. Nu pot accepta ca Jandarmeria română să fie acuzată. Nu interziceţi României ceea ce e permis în alte state. Vrem să fim parteneri, dar să fim parteneri egali“, a spus Viorica Dăncilă în faţa eurodeputaţilor.

Premierul Viorica Dăncilă participă, miercuri, în Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din România, într-o sesiune plenară care are loc la Strasbourg

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite