Dăncilă, întrebată de demiterea lui Tudorel Toader: O decizie voi lua în cadrul CExN, când am să ascult şi părerea colegilor mei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă, premierul României. FOTO gov.ro
Viorica Dăncilă, premierul României. FOTO gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă spune că va prezenta o evaluare a activităţii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, în Comitetul Executiv Naţional al PSD, acolo urmând a se lua şi decizia în ceea ce-l priveşte pe acesta.

Viorica Dăncilă a fost întrebată într-o vizită de lucru la Tulcea, dacă a discutat cu Tudorel Toader în condiţiile în care în PSD mai mulţi lideri au cerut schimbarea acestuia din funcţia de ministru al Justiţiei, iar Liviu Dragnea a precizat că decizia va fi luată de premier.

„O decizie voi lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, când am să ascult şi părerea colegilor mei şi o să-mi spun şi eu părerea. O evaluare prezint tot în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Suntem guvern politic, suntem susţinuţi politic şi este foarte bine ca aceste discuţii să le avem în cadru politic, în cadrul Comitetului Executiv Naţional. După ce vom lua această decizie, voi ieşi public şi am să o comunic”, a afirmat Dăncilă, citată de News.ro. 

Dragnea a declarat, vineri, referindu-se la ordonanţele pe tema codurilor penale, că ministrul Justiţiei Tudorel Toader trebuie să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, că trebuie să înceteze cu această atitudine, că acesta a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care de fapt nu s-au dat şi despre care nici nu crede că avea intenţia să le dea vreodată. Liderul PSD a precizat că este apanajul prim-ministrului să decidă în privinţa ministrului Justiţiei.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri