Dan Şova, acuzat că minte în CV: Nu a absolvit masteratul la London School of Economics

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Şova prins în off-side cu masteratul la London School of Economics FOTO Mediafax
Dan Şova prins în off-side cu masteratul la London School of Economics FOTO Mediafax

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu, de la revista Kamikaze, îl acuză pe Dan Şova, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, că şi-a falsificat CV-ul. Conform acestor informaţii, Şova şi-ar fi trecut în CV absolvirea unui materat la London School of Economics. După publicarea informaţiilor în presă, CV-ul lui Şova a fost modificat pe siteul Facultăţii de Drept.

Cătălin Prisăcariu susţine că în CV-ul iniţial se regăsea informaţia conform căreia Dan Şova ar fi absolvit aceste cursuri de masterat. După ce a încercat să îl contacteze telefonic, CV-ul de pe siteul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti a fost modificat. 

Jurnalistul a făcut o adresă către London of School Economics, iar din răspunsul acestora se arată că Dan Şova nu a absolvit niciodată cursurile acestui masterat. El s-ar fi înscris de câteva ori la cursurile de masterat dar nu le-a urmat niciodată. 

Datele despre masteratul absolvit de Şova au fost modificate la scurt timp pe siteul Facultăţii de Drept. CV-ul a fost modificat, iar informaţia cu pricina exclusă din document.

CV Dan Sova

Acesta nu este primul caz al unui politician de rang înalt care şi-a "cosmetizat" CV-ul. Premierul Victor Ponta şi-a trecut în CV un masterat absolvit la Universitatea din Catania. Jurnaliştii au descoperit însă că acest masterat era doar un curs de patru luni, frecventat de Victor Ponta. 

Victor Ponta a fost implicat şi în scandalul plagiatului. Acesta este acuzat că şi-a plagiat lucrarea de doctorat. În acest sens, Comisia de Etică din cadrul Universităţii Bucureşti a precizat că lucrarea lui Ponta conţine pasaje din care reiese intenţia de a plagia. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite