Dan Diaconescu se înscrie în cursa pentru prezidenţiale. Cum vrea PPDD să strângă banii de campanie

0
0
Dan Diaconescu FOTO Mediafax
Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu FOTO Mediafax

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista forma┼úiunii la alegerile europarlamentare din 2014 ┼či, cu siguran┼ú─â, va candida ┼či la alegerile preziden┼úiale din 2014, a anun┼úat s├ómb─ât─â secretarul general al forma┼úiunii, Liviu Neagu.

ÔÇ×Urm─âtorul test electoral va fi campania pentru europarlamentare, urmat─â de finala pentru preziden┼úiale la care, cu siguran┼ú─â, va participa Dan Diaconescu. Se contureaz─â, ├«ncet-├«ncet, ┼či o list─â a PPDD pentru Parlamentul European, evident c─â lista ├«l va avea ├«n frunte pe Dan Diaconescu, iar pe locurile urm─âtoare, pre┼čedintele partidului, Simon Man, prim-vicepre┼čedintele Diana Voiculescu, eu, Liviu Neagu, ├«n calitate de secretar general, ┼či ceilal┼úi colegi din Biroul Na┼úional de Coordonare. Sunt convins c─â vom ob┼úine 20% la alegerile europarlamentareÔÇť, a declarat Neagu, citat de Mediafax.

De asemenea, el a anunţat că formaţiunea sa va începe, de luni, acţiunile în instanţă împotriva parlamentarilor care au trecut la alte partide, iar acestora li se va cere să achite câte două milioane de euro, conform unei convenţii semnate înaintea alegerilor.

ÔÇ×E limpede c─â tr─âdarea este la loc de cinste ├«n politica rom├óneasc─â, iar acest fenomen nu ne-a ocolit nici pe noi. Se pare c─â meteahna ├«ntip─ârit─â ├«n r├óndul partidelor aflate la putere, de a racola parlamentari, nu ne-a ferit de plec─ârile din PPDD. Anterior campaniei pentru alegerile parlamentare, fiecare candidat a semnat o conven┼úie cu PPDD, ca ├«n cazul ├«n care p─âr─âse┼čte partidul s─â pl─âteasc─â dou─â milioane de euro. Am decis activarea acestor clauze ┼či ne vom adresa de luni instan┼úei, iar primul proces va fi al lui Tudor BarbuÔÇť, a mai spus Neagu.

Secretarul general al PPDD a subliniat c─â s-au ├«nregistrat peste 20 de plec─âri din PPDD ┼či forma┼úiunea are, ├«n prezent, 42 de parlamentari, spre deosebire de 68, c├ó┼úi au fost ale┼či ├«n 2012.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite