Dan Diaconescu: “Nu am dormit deloc, toţi au redescoperit plăcerea de a înălţa ode PPDD-ului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PPDD, Dan Diaconescu a afirmat că nu intenţionează să facă nicio alianţă politică, cu niciun partid, în contextul în care, "de aseară până acum, toţi au redescoperit plăcerea de a lăuda PPDD"

Dan Diaconescu a declarat miercuri, pentru un post de televiziune că ar fi primit telefoane marţi seara de la lideri politici interesaţi de o alianţă cu PPDD. El susţine că oferta ar fi inclus şi preluarea de către alte formaţiuni politice a unor parlamentari PPDD, dar nu a precizat dacă aceştia făceau parte din PSD sau PNL. Dan Diaconescu a recunoscut că recent a pierdut un număr mare de parlamentari, dar că şi-a propus ca partidul său să fie o forţă parlamentară cu cel puţin 100 de membri.

"Vreau să fiu clar. Nu facem alianţă cu nimeni! Am intrat singuri în Parlament şi singuri vom învinge. Nu pot să confirm sau să infirm dacă am avut discuţii cu USL. Cei care au ascultat telefoanele ştiu. De aseară până acum, toţi au redescoperit plăcerea de a lauda PPDD", a declarat Dan Diaconescu.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu a negat că ar fi avut o întâlnire cu Dan Diaconescu, însă liderul PPDD a spus că va face dezvăluiri la momentul potrivit.

„Nu pot să confirm, nici să infirm că am avut o întâlnire cu Crin Antonescu. Pot să spun doar că nu am dormit deloc, toţi au redescoperit plăcerea de a înălţa ode PPDD-ului”, a spus acesta.
 

De asemenea, au circulat informaţii neoficiale conform cărora liderul PPDD, Dan Diaconescu ar fi avut o negociere neoficială cu deputatul  PSD Viorel Hrebenciuc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite