Dacian Cioloş, despre scandalul din USR: „Nu plec din partid. Colegii mai bine să se gândească la măsurile de reformă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

După şedinţa tensionată din USR, Dacian Cioloş a declarat că nu intenţionează să plece din partid şi nici să-şi facă grupuri separate în Parlament sub denumirea PLUS. Liderul USR a admis că la şedinţa de joi seara a existat într-adevăr o discuţie despre separarea grupurilor parlamentare, informează News.ro.

„Este o dezinformare. Nu e adevărat, nu plec din partid. Câtă vreme partidul poate evolua şi se poate dezvolta, nu plec. Şi mai bine ar face colegii să se gândească la măsurile de reformă pe care le-am propus, să vină cu amendamente argumentate, sa dezbată conţinutul lor, decat să răspândească ştiri complet false”, a declarat Dacian Cioloş, pentru News.ro.

În şedinţa de joi a conducerii USR, programul de reformă prezentat de Dacian Cioloş, care cuprindea numeroase modificări, ar fi stârnit nemulţumirea colegilor de partid

În urma schimbului de mesaje interne, inclusiv cu Dan Barna, au circulat informaţii conform cărora liderul USR a ameninţat cu demisia, dar şi cu separarea grupurilor parlamentare, dacă programul său nu este acceptat. Liderul USR a cerut un vot pentru propunerile sale până luni.

Citeşte şi: Scandal în USR. Motivul pentru care Dacian Cioloş ameninţă cu demisia de la şefia partidului. Barna: În opinia ta, nimic nu funcţionează

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite