Cum vede Turcescu împărţirea Capitalei între PNL-USR-PMP

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Robert Turcescu. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Deputatul PMP Robert Turcescu a afirmat marţi pe Facebook că dacă „vrem să scăpăm de PSD în Bucureşti”, singura variantă este un bloc comun între PNL-USR-PMP. Acesta a făcut apoi şi o împărţire a primarilor.

„Ce s-o mai lungim? Daca vrem sa scapam de PSD in Bucuresti, varianta e una singura: bloc comun de candidaţi la locale PNL-USR-PMP!

Si o impartire in felul urmator a candidaturilor:
-Primarul General si trei primari de sector, PNL
-doi primari de sector, USR
-un primar de sector, PMP

Alfel raminem cu Firea si cu restul gastii pesediste pentru inca patru ani”, a scris Robert Turcescu marţi pe Facebook.

La sfârşitul anului trecut, liderul PMP, Eugen Tomac, preciza că formaţiunea sa va avea candidat unic pentru Primăria Capitalei.

„Cheia pentru viitorul Capitalei este însă la PMP. Avem cel puţin trei candidaţi mai buni decât cei anuntaţi sau decât cei care îşi doresc să candideze din partea altor partide. Nu vom accepta niciun fel de improvizaţie, Capitala are nevoie de un primar cu largă susţinere şi de aceea vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le da bucureştenilor ceea ce merită şi ceea ce aşteaptă de la un Primar General”, preciza Tomac.

Totodată, la începutul anului, candidatul PMP la prezidenţiale Theodor Paleologu, care era văzut ca un posibil candidat al partidului pentru Capitală, a subliniat că îl susţine pe Nicuşor Dan în cazul în care nu se va reveni la alegeri în două tururi.

„Dacă primarii vor fi aleşi în continuare într-un singur tur va trebui să avem din start un candidat unic în Bucureşti şi opţiunea mea în acest moment este Nicuşor Dan. E drept că exista diferite sondaje, e drept că numele meu este vehiculat şi spre suprinderea mea stau foarte bine în acest sondaje”, a subliniat Paleologu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite