Cum rezolvă Guvernul problema campaniei de vaccinare. Cîţu: Românii se vaccinează, apoi primesc un voucher de 100 de lei

0
0
Premierul Florin Cîţu FOTO Facebook Florin Citu
Premierul Florin Cîţu FOTO Facebook Florin Citu

Premierul Florin Cîţu a declarat că românii care se vor vaccina vor avea dreptul la un voucher în valoare de 100 de lei. Anterior. minsitrul Ioana Mihăila a vorbit de bonuri de masă pentru cei care aleg să se imunizeze.

„Se vaccinează, apoi primesc un voucher de 100 de lei”, a declarat premierul Florin Cîţu, fiind întrebat de cum vor fi recompensaţi cei care se vaccinează.

Liderul de la Palatul Victoria a punctat faptul că 50 de milioane de lei vor fi alocate pentru aceste vouchere, dar şi pentru o loterie a celor care se vaciinează.

Anterior, Ioana Mihăila a anunţat că actuala Coaliţie de guvernare a agreat soluţia acordării de bonuri de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID. „În ceea ce priveşte măsurile de stimulare, am agreat o măsură care a fost propusă, şi anume bonuri de masă pentru cei care se vaccinează de acum încolo şi urmează să vedem posibilităţile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate. Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masă, pentru vaccinare completă – a doua doză de Pfizer sau prima doză de Johnson”, a declarat Mihăilă, care a participat la şedinţa coaliţiei de guvernare care are loc la Palatul Parlamentului.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri