Cum comentează liberalii declaraţiile lui Ponta despre refacerea USL:  „De ce ţi-e frică nu scapi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii, în frunte cu liderul PNL, Crin Antonescu, au comentat luni declaraţiile premierului Victor Ponta referitoare la refacerea Uniunii Social Liberale. Şeful PNL l-a acuzat pe liderul Executivului că ar urmări un alt obiectiv: un rezultat slab înregistrat de liberali la europarlamentare.

Întrebat cum vede afirmaţia lui Ponta referitoare la refacerea USL, Antonescu a răspuns că Victor Ponta „nu are curaj fără camuflaj“.

„Constat încă o dată că domnul Ponta nu are curaj fără camuflaj. Deci, tot vrea să ascundă PSD, că e cu alţii, că e cu UNPR, că e cu domnul Tăriceanu. Ţinta politică a domnului Ponta este un rezultat prost al PNL la europarlamentare şi să scape de Antonescu şi nu am decât un mesaj să-i transmit: cum le-a spus dânsul celor de la PSD, «scapă cine poate», eu îi spun «de ce ţi-e frică nu scapi»“, a declarat Antonescu şi a adăugat că l-a rugat pe Victor Ponta să fie „demn“, dar a remarcat că premierul nu doreşte acelaşi lucru.

Şi alţi liberali au reacţionat la declaraţiile premierului privitoare la refacerea USL.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a transmis un comunicat în care îi solicită premierului să renunţe la demagogie şi acuză PSD că încheie, în teritoriu, acorduri de colaborare cu PDL. Acelaşi lucru îi reproşează şi preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican,  dar şi primarul liberal al Bacăului, Romeo Stavarache, care susţin că social-democraţii au adoptat un comportament duplicitar care nu va rămâne nepedepsit.

Citeşte şi:

SONDAJ INSCOP Iohannis, un adversar mai greu pentru Ponta decât Crin

Potrivit cercetării INSCOP Research, în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale,duelul Victor Ponta – Klaus Iohannis ar fi mai echilibrat decât o luptă Victor Ponta – Crin Antonescu.

Pocora, către Ponta: Degeaba invocaţi refacerea USL, renunţaţi la demagogie şi intrigi politice

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, îi transmite premierului Victor Ponta să se concentreze asupra activităţii guvernamentale şi să înceteze în a mai clama refacerea USL după alegerile europarlamentare.

Ponta încă mai speră la refacerea USL:   După 25 mai vom fi din nou împreună

Victor Ponta le-a cerut, luni, membrilor coonducerii PSD, să rămână în relaţii bune cu liberalii pentru că după alegerile europarlamentare din 25 mai vor fi din nou împreună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite