Culmea politicii. Partidul lui Cioloș vrea să treacă pragul la alegeri, dar nu are oameni nici pentru secțiile de votare. Unde a dat anunțul de recrutare

0
0
Publicat:

REPER, formațiune cu oameni plecați din USR, încearcă să-și găsească oameni pentru secțiile de votare pe site-urile care recrutează persoane pentru diferite locuri de muncă. Partidul vrea treacă pragul de 5%, dar nu poate acoperi cele aproximativ 19.000 de secții de votare.

Partidul lui Cioloș are probleme cu oamenii FOTO Inquam Photos
Partidul lui Cioloș are probleme cu oamenii FOTO Inquam Photos

„Partidul REPER Filiala București invită cetățenii entuziaști și angajați să se alăture echipei noastre ca Reprezentanți în Secțiile de Votare pentru Alegerile Europarlamentare din București, Cluj și Craiova. Aceasta este o oportunitate extraordinară de a contribui activ la procesul democratic. Activitatea se desfășoară pe durata unei zile și este remunerată cu o sumă de circa 400 lei net.”, este anunțul dat pe BestJobs platformă cu anunțuri de recrutare, de formațiunea din care face parte și Dacian Cioloș, fost premier și fost președinte USR.

Conform precizărilor din anunț, 30 de posturi ar fi vizate. Sunt doar câteva cerințe: „cunoașterea legislației electorale (asigurăm training și centru online/telefonic de suport); abilități de comunicare și decizie; disponibilitate între 7:00 și ~23:00”. 

Cinci eurodeputați, dar probleme cu oamenii

REPER are în prezent cinci eurodeputați și mai mulți parlamentari, care nu sunt însă constituiți ca grup. Formațiunea ar trebui să atingă pragul de 5% la alegerile pentru PE, ca să mai aibă eurodeputați, ceea ce pare imposibil, dar fiind că intenția de vot e de 1-2%. Iar acum, REPER arată că nu are nici măcar suficienți membri pentru a acoperi secțiile de votare.

Captură de pe BestJobs
Captură de pe BestJobs

Suntem deschişi inclusiv la ideea de alianţe politice sau de colaborări politice. Nu vorbesc doar de alegerile europarlamentare, vorbesc de toate rândurile de alegeri din România. Mai mult decât atât, vedeţi foarte bine că USL-ul face comasare. Şi vreau să subliniez USL, pentru că nu mai e o coaliţie de guvernare care a fost strânsă laolaltă sub imperiul unor vremuri aspre şi unor necesităţi ale momentului. Vorbim despre o echipă care face front comun în acest moment, pe acelaşi model pe care l-am mai văzut, şi-şi face o strategie politică pentru alegeri, pentru toate rândurile de alegeri. Asta înseamnă comasarea, de fapt, în acest moment", a declarat Ramona Strugariu, copreședintă REPER, la Strasbourg, zilele trecute.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite