CTP, dezlănţuit: Buda e un imbecil, un cretin. Prim-procurorul de la Olt e o arierată mintal, o pitulice sugrumată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a criticat dur pe fostul şef al Poliţiei, Ioan Buda, demis de Viorica Dăncilă, dar şi pe prim-procurorul Olt, care nu le-a permis poliţiştilor să intre în curtea unde era sechestrată adolescenta din Caracal.

„Nu fac nimic demisiile şi demiterile în serie. Inşii care vin în locul lor vin din aceeaşi zeamă, din acelaşi aer împuţâit şi criminal pe care l-a construit Puterea de 3- 4 ani încoace. A fost înlăturat imbecilul de Buda, şeful Poliţiei, l-am auzit vorbind. Buda ăsta, un cretin care spune că îi pare rău că a murit fată. Prim-procurorul Parchetului Olt e o arierată mintal, scoatea pe gură doar prefabricate verbale. Era ca o pitulce sugrumată să nu iasă ea vinovată. E în continuare o prositire în faţă“, a spus CTP la Digi 24. 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat şi intenţia premierului Viorica Dăncilă de a convoca un referendum, ca românii să spună dacă vor înăsprirea pedepselor pentru viol, crimă şi pedofilie, în contextul tragediei de la Caracal.

 „O combinaţie de prostie cu hienism politic. De ce să faci referendum? N-ai decaât să modifici legile. E bătaie de joc. Doamna Dăncilă este dispusă să se bată cu ghearele şi cu dinţii, să curgă sânge, ca să ajungă în turul doi al prezidenţiale. Să nu politizeze partidele ca să poată să politizeze doamna Dăncilă, care asta face. Vrea să ne arate cum se preocupă. Un signur lucru ar avea de făcut. Să refacă legile Justiţiei care au fost mutilate de partidul ei. Să le refacă acum, nu să facă referendum!“, a spus CTP.

În urma tragediei de la Caracal, premierul Viorica Dăncilă şi-a anulat vizita electorală de la Bacău şi a convocat o şedinţă operativă la Palatul Victoria. Concluzia discuţiilor: premierul ia în calcul să convoace un referendum ca românii să spună dacă sunt de acord cu înasprirea pedepselor pentru viol, crimă şi pedofilie. De asemenea, Dăncilă le-a cerut partidelor să nu politizeze tragedia şi a anunţat că a amânat Congresul PSD.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite