CTP, despre sondajul în care Piedone ar câștiga Primăria Capitalei: „Nu le-a păsat niciodată de morții și suferinzii din Colectiv”

0
Publicat:

Nicuşor Dan a prezentat luni un sondaj de opinie comandat de el care arată că, în cazul în care PSD şi PNL ar avea propriul candidat la Primăria Capitalei, alegerile pentru Bucureşti ar fi câştigate de Cristian Popescu Piedone.

Cristian Tudor Popescu Arhivă Adevărul
Cristian Tudor Popescu Arhivă Adevărul

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat imediat după ce au fost făcute publice datele din sondaj: „Bucureștenii care ar vota mâine buluc pentru Piedone la Primăria Capitalei sunt cei cărora nu le-a păsat niciodată de morții și suferinzii din Colectiv, asta dacă nu-i consideră sataniști arși de focul Diavolului căruia i se închină… Episodul Lupul (cum se autonumește) Piedone la Primăria mare, confirmă ceea ce, eu, unul, știu de decenii: ultimul criteriu pe care îl iau în considerare românii, sau îl lasă deoparte, când votează e cel moral”.

Cristian Popescu Piedone ar câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, cu 40,4%, arată un sondaj comandat de actualul primar, Nicușor Dan. Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură, după ce a citit rezultatele din sondaj.

Primarul Nicuşor Dan a prezentat luni un sondaj de opinie comandat de el care arată că, în cazul în care PSD şi PNL ar avea propriul candidat la Primăria Capitalei, alegerile pentru Municipiul Bucureşti ar fi câştigate de Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, cu 40,4%.

Actualul primar ar primi 39,3%, susţinut de Dreapta Unită formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP, iar candidatul PSD-PNL Sebastian Burduja ar primi 16%.

Sondajul a fost realizat de firma Verifield, pe un eşantion de 900 de persoane. Datele au fost culese în perioada 2-9 martie 2024, metoda de cercetare fiind interviu prin intermediul chestionarului. Datele au fost culese prin metoda interviurilor telefonice. Eroarea maximă admisă este de ± 3,27%, la un grad de încredere de 95%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite