CSAT se va reuni marţi la Palatul Cotroceni. Ce se va afla pe ordinea de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Suprem de Apărare al Ţării se va reuni marţi, 11 decembrie, într-o şedinţă condusă de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale. Tema principală de discuţie va fi planul de înzestrare a Armatei Române de anul următor.

Administraţia Prezidenţială anunţă că marţi, 11 decembrie, începând cu ora 13.00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de preşedintele Klaus Iohannis.

„Marţi, 11 decembrie a.c., începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la:

• Planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2019-2028;

• Planul de întrebuinţare a Forţelor Armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2019;

• Planul Naţional de Priorităţi Informative pentru anul 2019;

• Programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru anul 2019.

În cadrul şedinţei Consiliului vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite