Cristian Preda: „Înlocuirea lui Becali se discută cu mai multă pasiune decât orice alt subiect legat de PE”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Preda a scris pe blogul personal despre excluderea lui Gigi Becali din PE FOTO Adevărul
Cristian Preda a scris pe blogul personal despre excluderea lui Gigi Becali din PE FOTO Adevărul

Cristian Preda susţine că înlocuirea lui Gigi Becali din Parlamentul European se discută la Bucureşti „cu mai multă pasiune” decât s-a discutat vreodată orice alt subiect legat de PE, menţionând faptul că oricine va primi mandatul va face parte din grupul neafiliaţior care au influenţă politică zero.

„Cearta iscată în PRM de înlocuirea lui Becali ca deputat european are ceva ridicol. Cel care va primi până la urmă mandatul va face parte din aşa-numitul grup al neafiliaţilor. E vorba despre cei care nu sunt acceptaţi la Strasbourg şi la Bruxelles de vreo familie politică europeană. E un grup cu influenţă politică egală cu 0 (zero). Ca de obicei, România livrează paradoxuri politice”, a scris, marţi, europarlamentarul PDL într-o postare pe blogul personal.

Democrat-liberalul a comentat faptul că la Bucureşti se discută despre înlocuirea lui Gigi Becali din Parlamentul European „cu mai multă  pasiune” decât s-a discutat vreodată orice alt subiect legat de Parlamentul European.

„Deşi nimeni nu-l ia în seamă în plan european, Becali e considerat o valoare la Bucureşti, fiind integrat în PNL şi promovat insistent de presă. Pe de altă parte, la Bucureşti se discută despre înlocuirea lui Becali cu mai multă pasiune decât s-a discutat până acum orice alt subiect legat de PE”,  conchide Cristian Preda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite