Cristian Popescu Piedone susține candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă, pentru Primăria Sectorului 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Popescu Piedone a anunțat că îl va susține pentru Primăria Sectorului 2 pe Rareș Hopincă, reprezentantul PSD sprijinit de Coaliție pentru această funcție.

PUSL îl susține pe Rareș Hopincă la Primăria Sectorului 2. Foto: Inquam
PUSL îl susține pe Rareș Hopincă la Primăria Sectorului 2. Foto: Inquam

Partidul Umanist Social Liberal din România nu depune listă cu candidat la Primăria Sectorului 2 ci îl susține pe domnul prefect Rareș Opincă la funcția de primar. PUSL va depune doar liste de consilieri. Este politica PUSL având în vedere tinerețea, experiența, cunoștința mea personală, interactivitate cu domnul prefect în funcție Rareș Opincă, viitorul primar al Sectorului 2, cel care îl lipsa mea a ținut primăria ca citymanager. Nu mă interesează formațiunea lui. Eu am ales ca președinte al PUSL din România să nu îi pun contracandidat, să merg direct în consiliu”, a declarat Cristian Popescu Piedone, la Antena3CNN.

"Mă surprinde extrem de plăcut poziția domnului primar Piedone. Dânsul știe că îi apreciez munca. De altfel, cât am colaborat la Primăria Sectorului 5 a existat continuitate de proiecte atât când am preluat eu proiectele domnului Piedone, cât și ulterior când le-a reluat după mandatul meu de citymanager", a replicat Rareș Hopincă, conform sursei citate.

Rareș Hopincă este prefect al Capitalei, fiind susținut de Alianța PSD-PNL (din partea social-democraților) pentru Primăria Sectorului 2. Anterior, a lucrat în marketing și comunicare, iar apoi în administrația publică locală, ocupând și funcția de city manager al Sectorului 5. 

Coaliția PSD-PNL îi mai susține pe George Tuță (PNL) la Sectorul 1, pe Robert Negoiță (PSD) pentru Sectorul 3, la Sectorul 4 pe Daniel Baluță (PSD), la Sectorul 5 pe Adrian Vighenciu (PSD) și la Sectorul 6 pe liberalul Ciprian Ciucu.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, manager al Spitalului Universitar București, este candidatul Coaliției de guvernare la Primăria Capitalei. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite